Όροι χρήσης

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΕΝΔΥΜΑΤΩΝ «VELUSO”

Η επιχείρηση “Veluso”, Σοφία Βέλλιου.

ΕΔΡΑ

Π.Π. ΓΕΡΜΑΝΟΥ 26

ΤΚ 54622 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΑΦΜ: 047099601

ΔΟΥ: Δ΄ Θεσσαλονίκης

ΑΡ. ΓΕΜΗ: 040671706000

Τηλέφωνο:2310 233270

Email :info@veluso.gr

Παρακαλούμε πριν από κάθε χρήση της ιστοσελίδας www.veluso.gr συμβουλευτείτε τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις χρήσης και βεβαιωθείτε ότι τους έχετε κατανοήσει και ότι είστε απόλυτα σύμφωνοι με αυτούς καθώς η χρήση και η περιήγησή σας στην ιστοσελίδα www.veluso.gr συνεπάγεται τη ρητή και ανεπιφύλακτη αποδοχή τους και τη συναίνεση σας με αυτούς.

Το “Veluso” διατηρεί σε κάθε περίπτωση τη δυνατότητα μονομερούς αλλαγής των όρων χρήσης και προϋποθέσεων συναλλαγών.

Περιγραφή προϊόντων

Υποχρέωση, αλλά και κύρια φροντίδα μας είναι οι πληροφορίες που δίνονται στην ιστοσελίδα www.veluso.gr και αφορούν την ποιότητα, την ποσότητα, τα κύρια χαρακτηριστικά και τις τιμές των προϊόντων να είναι απολύτως ακριβείς.

Η επιχείρηση “Veluso” τηρεί ρητά το δικαίωμα διαφοροποίησης σε περίπτωση ακούσιας κακέκτυπης προϊοντικής εισαγωγής.

Τιμές προϊόντων

Στις τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους δίπλα από κάθε προϊόν περιλαμβάνεται και ο ΦΠΑ.

Οι τιμές αυτές αφορούν τις ποσότητες οι οποίες είναι διαθέσιμες, ενώ το “Veluso” επιφυλάσσεται του δικαιώματός να τροποποιεί την περιγραφή και τις τιμές των προϊόντων της χωρίς προηγούμενη ενημέρωση, δεσμεύεται όμως κατά την εκπλήρωση της παραγγελίας σας να αποστείλει τα προϊόντα που παραγγείλατε με τα χαρακτηριστικά και τις τιμές που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της κατά το χρόνο της παραγγελίας.

Τρόποι πληρωμής

1. Με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα:

Κάθε αγορά από τον διαδικτυακό τόπο του www.veluso.gr πραγματοποιείται κατά επιλογή του αγοραστή με δυνατότητα εξόφλησης με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες VISA, MASTERCARD, ΜAESTRO, DINERS και AMERICAN EXPRESS.

Προσφέρεται η δυνατότητα πληρωμής με έως 12 άτοκες δόσεις, με χρήση πιστωτικών καρτών ελληνικών τραπεζών.

Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time), μεταξύ του Αγοραστή και κατόχου της κάρτας με την Τράπεζα Eurobank Ergasias A.E. η οποία διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό της www.veluso.gr.

Στη διαδικασία αυτή, η www.veluso.gr δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της.

Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της Πιστωτικής Κάρτας ή χρεωστικής κάρτας, η www.veluso.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

2. Με αντικαταβολή:

Μπορείτε να πληρώσετε την αξία της συναλλαγής στον διακομιστή της courier με την παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας, για αποστολές εντός Ελλάδας και για προϊόντα αξίας έως 500€.

Για αγορές άνω των 100€ η χρέωση αποστολής είναι μηδενική και κάτω από 100€ η χρέωση για την αποστολή είναι 2€. Διευκρινίζεται ότι η χρέωση αποστολής δεν ταυτίζεται με το πραγματικό κόστος αποστολής που αποδεικνύεται με την χρέωση της εταιρίας ταχυμεταφορών ανάλογα με το μέγεθος και το βάρος του πακέτου. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, το παρακρατούμενο ποσό από το επιστρεφόμενο τίμημα θα ισούται με την αξία της πραγματικής κάθε φορά χρέωσης της εταιρίας ταχυμεταφορών. Η χρέωση αποστολής διαμορφώνεται με βάση την εμπορική πολιτική του www.veluso.gr .. Η αντικαταβολή για την Κύπρο δεν υποστηρίζεται.

3. Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό:

Αν επιλέξετε την τραπεζική κατάθεση, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στη διεύθυνση “info@veluso.gr” για να δεσμεύσουμε τα προϊόντα που παραγγείλατε.

Παρακάτω ακολουθούν οι σχετικοί τραπεζικοί λογαριασμοί του καταστήματος “Veluso”- Σοφία Βέλλιου.

Α) Εurobank - IBAN: GR 2502604570000130200109696

Β) Αlpha Bank - IBAN: GR 83 0140 4740 4740 0200 2005 329

Στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας πρέπει να γράψετε το Ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό της παραγγελίας και θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο.

Σε περιπτώσεις που η κατάθεση δεν γίνει εντός 24 ωρών από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.

Το κόστος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον Πελάτη.

Τρόποι αποστολής

Τα προϊόντα αποστέλλονται με υπηρεσία courier και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε μία έως τρεις εργάσιμες ημέρες εντός Ελλάδας από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας και σε μία έως επτά ημέρες στο εξωτερικό.

Οι εταιρείες ταχυμεταφορών με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι οι IDS και ACS για αποστολές εντός Ελλάδας και η DHL για αποστολές στο εξωτερικό.

Το “Veluso” δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται για όσο χρόνο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης. Να σημειωθεί πως ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από την ημέρα της αποστολής και είναι ενδεικτικός. Από τις εργάσιμες ημέρες, εξαιρούνται τα Σάββατα, οι Κυριακές και οι επίσημες ελληνικές αργίες. Το “Veluso” δεν είναι υπεύθυνο για καθυστερήσεις σε αποστολές που προκλήθηκαν από καιρικές συνθήκες, διεθνή τελωνειακά θέματα ή οποιεσδήποτε άλλες περιστάσεις πέραν του ελέγχου του.

Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.

Έξοδα αποστολής

• Για την Ελλάδα οι παραδόσεις γίνονται με τις εταιρείες courier ACS και IDS. Για αγορές άνω των 100€ η χρέωση αποστολής είναι μηδενική και κάτω από 100€ η χρέωση για την αποστολή είναι 2€. Διευκρινίζεται ότι η χρέωση αποστολής δεν ταυτίζεται με το πραγματικό κόστος αποστολής που αποδεικνύεται με την χρέωση της εταιρίας ταχυμεταφορών ανάλογα με το μέγεθος και το βάρος του πακέτου. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, το παρακρατούμενο ποσό από το επιστρεφόμενο τίμημα θα ισούται με την αξία της πραγματικής κάθε φορά χρέωσης της εταιρίας ταχυμεταφορών. Η χρέωση αποστολής διαμορφώνεται με βάση την εμπορική πολιτική του www.veluso.gr .. Ο χρόνος παράδοσης είναι 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

• Οι παραγγελίες εκτός Ελλάδος αποστέλλονται με DHL. Το κόστος για την Ευρώπη είναι 10€ για παράδοση express, από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες και 5€ για παράδοση 1 έως 7 εργάσιμες ημέρες. Η αποστολή στην Ευρώπη είναι δωρεάν για αγορές άνω των 200€

• Για Αμερική, Καναδά, Μεξικό, Χώρες της Μέσης Ανατολής, Ουκρανία το κόστος είναι 20€ για αγορές μέχρι 300€ και δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 300€. Χρόνος παράδοσης 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

• Για τον υπόλοιπο κόσμο το κόστος αποστολής είναι 30€ για αγορές έως 450€ και δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 450€. Χρόνος παράδοσης 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Σημείωση: Στις χώρες που υπάρχουν τελωνεία ενδεχομένως να υπάρχουν επιπλέον καθυστερήσεις.

Παρακαλούμε σημειώστε πως λόγω νέων κανονισμών μετά το Brexit, οι παραγγελίες αξίας κάτω των 150€, δεν δύναται να σταλούν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το “Veluso” δεν παραδίδει σε ταχυδρομικές θυρίδες

Οι παραδόσεις εκτός Ε.Ε. συνήθως υπόκεινται σε έξοδα εκτελωνισμού και δασμούς εισαγωγής στη χώρα αποστολής και αποτελούν αποκλειστική ευθύνη του παραλήπτη. Να σημειωθεί, πως για αποστολές στις Η.Π.Α δεν υπάρχουν έξοδα και δασμοί για αγορές έως 800 δολάρια (650€ περίπου)

Επιπλέον υπάρχει η επιλογή παραλαβής της παραγγελίας σας κατευθείαν από το κατάστημά μας.

Θα μας βρείτε:

Π.Π. ΓΕΡΜΑΝΟΥ 26

ΤΚ 54622 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας στο 2310 233270 ώστε να σας περιμένουμε !

Για όλες τις παραγγελίες, τα έξοδα συσκευασίας είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.

Ακύρωση παραγγελίας

Για οποιαδήποτε ακύρωση παραγγελίας ή αλλαγής διεύθυνσης μπορείτε να στείλετε email στο “info@veluso.gr”. Η ακύρωση παραγγελίας είναι δυνατή μέχρι τη στιγμή που ενημερώνεστε για την αποστολή της παραγγελίας σας μέσω e-mail. Μετά από αυτό το σημείο δεν υπάρχει δυνατότητα για ακυρώσεις ή αλλαγές στην παραγγελία σας !

Πολιτική επιστροφών

Αν για οποιονδήποτε λόγο δεν είστε ικανοποιημένοι με την αγορά σας, τα προϊόντα μπορούν να επιστραφούν εντός 14 ημερών από τη ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας και μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ αλλαγής είδους, παροχής πιστωτικού υπολοίπου και επιστροφής χρημάτων.

Διευκρινίζεται ότι, τα επιστρεφόμενα προϊόντα θα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση και δεν πρέπει να είναι χρησιμοποιημένα, φθαρμένα, πλυμένα, τροποποιημένα ή να έχουν υποστεί ζημία και οι ετικέτες που συνοδεύουν το προϊόν θα πρέπει να υπάρχουν, όπως ακριβώς ήταν όταν το παραλάβατε μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. Ενδύματα και υποδήματα στα οποία έχει αφαιρεθεί το ταμπελάκι, ή που έχουν χρησιμοποιηθεί πέραν της διαδικασίας δοκιμής δεν θα γίνονται αποδεκτά προς επιστροφή. Θα πρέπει ακόμη να προηγηθεί επικοινωνία μέσω e-mail στο info@veluso.gr για να σας δοθούν οδηγίες και κωδικός επιστροφής. Σε αυτή τη περίπτωση τα έξοδα αποστολής (επιστροφής) επιβαρύνουν τον καταναλωτή.

Επιστροφές δεν γίνονται δεκτές σε προϊόντα που έχουν την ένδειξη "ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΈΦΕΤΑΙ" στην περιγραφή τους . Επίσης δεν γίνονται δεκτές επιστροφές σε προϊόντα από χώρες εκτός Ε.Ε.

Ορισμοί επιλογών σε περίπτωση επιστροφής:

• Αλλαγή είδους : Τα προϊόντα μπορούν να αλλαχθούν με οποιοδήποτε διαθέσιμο διαφορετικό μέγεθος ή είδος.

• Έκδοση Πιστωτικού Υπολοίπου: Το πιστωτικό σας υπόλοιπο θα ισχύει για 12 μήνες από την ημερομηνία επιστροφής.

• Επιστροφή χρημάτων. Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται εντός 15 εργάσιμων ημερών από την στιγμή που τα επιστρεφόμενα είδη παραληφθούν και ελεγχθούν. Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται μόνο στην αρχική πιστωτική κάρτα ή τραπεζικό λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε για να πληρωθεί η παραγγελία. Ο χρόνος επεξεργασίας ποικίλει ανάλογα την τράπεζα και το είδος της πιστωτικής κάρτας. Το “Veluso” δεν ευθύνεται για τυχόν έξοδα εισερχομένων εμβάσματων στην τράπεζα του παραλήπτη.

Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, το κόστος αποστολής που έχει επιβαρυνθεί το www.veluso.gr, βαρύνουν τον πελάτη και αφαιρούνται από το επιστρεφόμενο πόσο, σύμφωνα με το τιμολόγιο που θα έχει εκδώσει για τη συγκεκριμένη αποστολή η εταιρία ταχυμεταφορών ανάλογα με το μέγεθος και το βάρος του πακέτου. Το τιμολόγιο της εταιρίας ταχυμεταφορών μπορεί να ζητηθεί και να αποσταλεί στον πελάτη για την πιστοποίηση του κόστους αποστολής.

Έξοδα επιστροφής:

Ελλάδα : Συνεργαζόμενη courier: Σύμφωνα με τις χρεώσεις της συνεργαζόμενης courier με βάση το μέγεθος και το βάρος του πακέτου.

Ευρώπη: DHL: 15€

Χώρες εκτός ΕΕ: Δεν επιστρέφονται

Οι επιστροφές πρέπει να αποστέλλονται, χρησιμοποιώντας την εταιρεία courier που υποδεικνύεται στο διευκρινιστικό email επιστροφής. Βλ. oδηγίες επιστροφής

Οδηγίες επιστροφής

Σε περίπτωση που θέλετε να επιστρέψετε κάποιο προϊόν, μας ενημερώνετε στο παρακάτω email: “info@veluso.gr” και θα λάβετε ένα email με όλες τις οδηγίες για την επιστροφή.

Περιορισμοί ευθύνης

Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στους καταλόγους του www.veluso.gr υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητα της αποθήκης μας.

Επειδή όμως οι ηλεκτρονικές αγορές γίνονται ταυτόχρονα και με τις αγορές στο φυσικό μας κατάστημα ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες ελάχιστες περιπτώσεις ταυτόχρονης παραγγελίας σε προϊόντα μειωμένης διαθεσιμότητας όπου σε αυτές τις περιπτώσεις ακολουθείται η σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία και ώρα της παραγγελίας.

Η συναλλαγή θα θεωρείται ότι ολοκληρώθηκε μόνο μετά την αποστολή έγγραφης ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης. Σε περίπτωση που είναι αδύνατη η εκτέλεση κάποιας παραγγελίας το www.veluso.gr έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει και να μην την εκπληρώσει, και σε περίπτωση που έχει ήδη εισπραχθεί το τίμημα, επιστρέφεται με κατάθεση στον Τραπεζικό σας λογαριασμό.

Σύνδεσμοι

Οι σύνδεσμοι σε αυτόν τον χώρο, δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχο της www.veluso.gr και η Εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τα περιεχόμενα, τις αλλαγές ή τον τρόπο ενημέρωσης από αυτές.

Διαφημιστικά μηνύματα

Η www.veluso.gr παρέχει τη δυνατότητα στους χρήστες της να επιλέξουν την πληροφόρησή τους για τα νέα προϊόντα που διαθέτει στην αγορά και για άλλες τυχόν προσφορές, διακανονισμούς πληρωμής κλπ. με την αποστολή διαφημιστικών – ενημερωτικών μηνυμάτων στην ηλεκτρονική ή ταχυδρομική τους διεύθυνση ή τηλεφωνικά. Η www.veluso.gr δεν θα χρησιμοποιήσει καταχρηστικά την παραπάνω υπηρεσία εφόσον οι χρήστες ζητήσουν την διακοπή της.

Προσωπικά Δεδομένα

Τα προσωπικά σας δεδομένα στην επιχείρησή μας είναι πλέον πιο ασφαλή.

Τα στοιχεία των χρηστών (όνομα, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση κατοικίας, κλπ.) και των συναλλαγών των χρηστών του ηλεκτρονικού καταστήματος θεωρούνται απόρρητα, όπως και στις συνήθεις συναλλαγές σε εμπορικό κατάστημα.

Τα προσωπικά δεδομένα τα οποία θέτετε στη διάθεσή μας με την εγγραφή σας ως μέλος χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την εκτέλεση των συναλλαγών σας.

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών, διέπονται από την τήρηση των προκαθορισμένων βασικών αρχών του Ευρωπαϊκού Γενικού Κανονισμού Προστασίας προσωπικών Δεδομένων (2016/679). Ο σκοπός συλλογής αποθήκευσης και επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων είναι η εκτέλεση σύμβασης και η ενημέρωση τους σχετικά με τα νέα προϊόντα και προσφορές.

Τα στοιχεία των χρηστών θεωρούνται απόρρητα, συλλέγονται αποθηκεύονται και επεξεργάζονται, σύμφωνα με το αρ. 5 του Ευρωπαϊκού γενικού κανονισμού προστασίας προσωπικών δεδομένων (GDPR) .

Οι χρήστες κατά την παροχή των στοιχείων τους θα ενημερώνονται από την επιχείρηση και θα μπορούν να επιλέγουν σχετικά με την συναίνεση και την αποδοχή της επικείμενης συλλογής αποθήκευσης και επεξεργασίας των στοιχείων των προσωπικών δεδομένων, καθώς επίσης και της διαβίβασης των στοιχείων αυτών σε αποδέκτες οι οποίοι προσδιορίζονται εγγράφως κάτωθι.

Επίσης ο χρήστης έχει δικαίωμα της ανάκλησης της ήδη δοθείσας συναίνεσης προς επεξεργασίας των προσωπικών του δεδομένων σύμφωνα με το αρ. 7 του Ευρωπαϊκού γενικού κανονισμού προστασίας δεδομένων (GDPR).

Πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα και στις πληροφορίες των συναλλαγών έχουν μόνον εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι, συνεργάτες και τρίτοι προαναφερθέντες εκτελούντες την επεξεργασία των ανωτέρω στοιχείων κατ’ εντολή της επιχείρησης και μόνο όποτε και στο μέτρο που αυτό είναι αναγκαίο (σύμφωνα με το αρ. 6 των γενικών αρχών του Κανονισμού ( ΕΕ) 2016/679 ).

Ο πελάτης σε σχέση με τα προσωπικά του δεδομένα έχει επίσης τα κάτωθι δικαιώματα και δυνατότητα άσκησης αυτών σύμφωνα με τα παρακάτω άρθρα των γενικών αρχών του 2016/679 :

Δικαίωμα ενημέρωσης και πληροφοριών (αρ. 12,13,14) .Δικαίωμα εναντίωσης (αρ.21). Δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα (αρ. 15) Δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών ή ελλιπών δεδομένων (αρ.16 GDPR).Δικαίωμα διαγραφής δεδομένων (αρ.17). Δικαίωμα περιορισμού των στοιχείων της επεξεργασίας (αρ.18). Δικαίωμα της φορητότητας, δηλαδή της μεταφοράς των προσωπικών του δεδομένων από έναν υπεύθυνο εξεργασίας σε έναν άλλο (αρ. 20).

Το σύνολο των εγγράφων και ηλεκτρονικών στοιχείων που θα ανταλλαχθούν μεταξύ των μερών θα τηρούνται από την επιχείρηση ή τους εκτελούντες την επεξεργασία ή επεξεργασία για λογαριασμό της για όσο χρόνο προβλέπεται από το αρχείο δραστηριοτήτων σύμφωνα με το αρ. 30 του Κανονισμού ( ΕΕ) 2016/679

Υπεύθυνος για την επεξεργασία των δεδομένων είναι η Σοφία Βέλλιου. Τα στοιχεία επικοινωνίας της Σοφίας Βέλλιου είναι τα εξής:

Ταχυδρομική διεύθυνση: Π.Π. ΓΕΡΜΑΝΟΥ 26

ΤΚ 54622 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τηλέφωνο: 2310 233270

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@veluso.gr

Σας ενημερώνουμε ότι το “Veluso” έχει ορίσει έναν Υπεύθυνο Επικοινωνίας για θέματα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στον οποίο μπορείτε να θέσετε οποιοδήποτε ερώτημα σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Κάθε ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να επικοινωνήσει με τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας για θέματα Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων μέσω των ακόλουθων στοιχείων επικοινωνίας:

Ταχυδρομική διεύθυνση: Π.Π. ΓΕΡΜΑΝΟΥ 26

ΤΚ 54622 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τηλέφωνο: 2310 233270

Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: info@veluso.gr

Ασφάλεια Συναλλαγών

Η www.veluso.gr προσφέρει ασφάλεια μέσω κρυπτογράφησης Secure Socket Layer (SSL), μια από τις πλέον αξιόπιστες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται παγκόσμια για την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω Internet. Σε οποιοδήποτε σημείο της ιστοσελίδας ζητείται η εισαγωγή προσωπικών στοιχείων, η ιστοσελίδα www.veluso.gr χρησιμοποιεί την τεχνολογία SSL, ώστε τα προσωπικά σας δεδομένα να διακινούνται κρυπτογραφημένα στο διακομιστή μας.

Για την είσοδο σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα “Veluso” χρησιμοποιείτε δύο κωδικούς, τον Kωδικό Εισόδου (Διεύθυνση Email) και τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password). Το ηλεκτρονικό κατάστημα “Veluso” σας δίνει τη δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) όσο συχνά επιθυμείτε και θα σας συνιστούσαμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων κωδικών.

Εφαρμοστέο δίκαιο – Αρμοδιότητα Δικαστηρίων

Η www.veluso.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τούς όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών της. Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω www.veluso.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994, ήδη μετά την κωδικοποίηση του με την ΥΑ 5338/17.1.2018) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση. Αποκλειστικά αρμόδια Δικαστήρια για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει από τη χρήση της ιστοσελίδας και από τις συναλλαγές που θα πραγματοποιούνται μέσω αυτής είναι τα Δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Χρήση Cookies

Το site του καταστήματος www.veluso.gr χρησιμοποιεί cookies γιατί χωρίς αυτά θα ήταν αδύνατον να λειτουργήσουν κάποιες βασικές υπηρεσίες του.

Η κατάσταση των παραγγελιών, οι πολλαπλές επιλογές των χρηστών , η αποθήκευση αντικειμένων στο καλάθι ή στην λίστα, η αναγνώριση και διευκόλυνση των συχνών χρηστών καθώς και η βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας.

Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των χρηστών αλλά και στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς ενώ σε κάθε έξοδό σας από το site διαγράφονται αυτόματα.

Μάθετε περισσότερα για τα cookies στο www.cookiecentral.com

Πνευματικά Δικαιώματα

Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται στο www.veluso.gr, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του www.veluso.gr και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του www.veluso.gr ή οποιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων. Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν το www.veluso.gr ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του www.veluso.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού. Σε κάθε περίπτωση η εμφάνιση και έκθεσή τους στις ιστοσελίδες www.veluso.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Υποχρεώσεις χρήστη

Οι χρήστες των ιστοσελίδων www.veluso.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν αυτές για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών. Μπορείτε να διαβάσετε τον Κώδικα Καταναλωτικής Δεοντολογίας Ηλεκτρονικού Εμπορίου όπως δημοσιεύτηκε στο σχετικό ΦΕΚ.