Τρόποι πληρωμής

Τρόποι πληρωμής

1. Με Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα:

Κάθε αγορά από τον διαδικτυακό τόπο του www.veluso.gr πραγματοποιείται κατά επιλογή του αγοραστή με δυνατότητα εξόφλησης με πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες VISA, MASTERCARD, ΜAESTRO, DINERS και AMERICAN EXPRESS.

Προσφέρεται η δυνατότητα πληρωμής με έως 12 άτοκες δόσεις, με χρήση πιστωτικών καρτών ελληνικών τραπεζών.

Οι συναλλαγές πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά με ασφάλεια, σε πραγματικό χρόνο (real time), μεταξύ του Αγοραστή και κατόχου της κάρτας με την Τράπεζα Eurobank Ergasias A.E. η οποία διεκπεραιώνει την συναλλαγή για λογαριασμό της www.veluso.gr.

Στη διαδικασία αυτή, η www.veluso.gr δεν έχει καμία συμμετοχή και τα ευαίσθητα στοιχεία της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας δεν αποθηκεύονται στο σύστημά της.

Σε περίπτωση που ο αγοραστής που πραγματοποιεί την συναλλαγή δεν είναι το ίδιο πρόσωπο με τον ιδιοκτήτη της Πιστωτικής Κάρτας ή χρεωστικής κάρτας, η www.veluso.gr δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν έχει υποχρέωση επιστροφής χρημάτων.

2. Με αντικαταβολή:

Μπορείτε να πληρώσετε την αξία της συναλλαγής στον διακομιστή της courier με την παράδοση των προϊόντων στο χώρο σας, για αποστολές εντός Ελλάδας και για προϊόντα αξίας έως 500€.

Για αποστολές με αντικαταβολή προϊόντων αξίας μεγαλύτερης των 100€, δεν θα επιβαρυνθείτε με επιπλέον χρέωση.

Για αποστολές με αντικαταβολή προϊόντων αξίας μικρότερης των 100€ θα επιβαρυνθείτε με επιπλέον χρέωση ποσού 2€ στα έξοδα της αποστολής εντός Ελλάδας. Η αντικαταβολή για την Κύπρο δεν υποστηρίζεται.

3. Με κατάθεση σε Τραπεζικό λογαριασμό:

Αν επιλέξετε την τραπεζική κατάθεση, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στη διεύθυνση “info@veluso.gr” για να δεσμεύσουμε τα προϊόντα που παραγγείλατε.

Παρακάτω ακολουθούν οι σχετικοί τραπεζικοί λογαριασμοί του καταστήματος “Veluso”- Σοφία Βέλλιου.

Α) Εurobank - IBAN: GR 2502604570000130200109696

Β) Αlpha Bank - IBAN: GR 83 0140 4740 4740 0200 2005 329

Στο Έντυπο Κατάθεσης της Τράπεζας πρέπει να γράψετε το Ονοματεπώνυμο ή τον αριθμό της παραγγελίας και θα πρέπει να μας αποστείλετε το αντίγραφο.

Σε περιπτώσεις που η κατάθεση δεν γίνει εντός 24 ωρών από την ημέρα που δίνεται η παραγγελία, τότε η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα.

Το κόστος της τραπεζικής προμήθειας επιβαρύνει τον Πελάτη.