Τρόποι Αποστολής / Μεταφορικά

Τρόποι αποστολής

Τα προϊόντα αποστέλλονται με υπηρεσία courier και παραδίδονται με ασφάλεια στη διεύθυνση που θα ορίσετε μέσα σε μία έως τρεις εργάσιμες ημέρες εντός Ελλάδας από την ημέρα πληρωμής της παραγγελίας και σε μία έως επτά ημέρες στο εξωτερικό.

Οι εταιρείες ταχυμεταφορών με τις οποίες συνεργαζόμαστε είναι οι IDS και ACS για αποστολές εντός Ελλάδας και η DHL για αποστολές στο εξωτερικό.

Το “Veluso” δεν αναγνωρίζει την ύπαρξη οποιασδήποτε ευθύνης σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων, απεργιών και ανωτέρας βίας οπότε και η παραπάνω προθεσμία παράδοσης θα παρατείνεται για όσο χρόνο διαρκεί ο λόγος της καθυστέρησης. Να σημειωθεί πως ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης υπολογίζεται από την ημέρα της αποστολής και είναι ενδεικτικός. Από τις εργάσιμες ημέρες, εξαιρούνται τα Σάββατα, οι Κυριακές και οι επίσημες ελληνικές αργίες. Το “Veluso” δεν είναι υπεύθυνο για καθυστερήσεις σε αποστολές που προκλήθηκαν από καιρικές συνθήκες, διεθνή τελωνειακά θέματα ή οποιεσδήποτε άλλες περιστάσεις πέραν του ελέγχου του.

Τα προϊόντα συνοδεύονται πάντοτε από τα αντίστοιχα παραστατικά. Ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τον τύπο του παραστατικού που επιθυμεί (απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο), συμπληρώνοντας το αντίστοιχο πεδίο της ιστοσελίδας.

 

Έξοδα αποστολής

• Για την Ελλάδα οι παραδόσεις γίνονται με τις εταιρείες courier ACS και IDS. Για αγορές άνω των 100€ η χρέωση αποστολής είναι μηδενική και κάτω από 100€ η χρέωση για την αποστολή είναι 2€. Διευκρινίζεται ότι η χρέωση αποστολής δεν ταυτίζεται με το πραγματικό κόστος αποστολής που αποδεικνύεται με την χρέωση της εταιρίας ταχυμεταφορών ανάλογα με το μέγεθος και το βάρος του πακέτου. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, το παρακρατούμενο ποσό από το επιστρεφόμενο τίμημα θα ισούται με την αξία της πραγματικής κάθε φορά χρέωσης της εταιρίας ταχυμεταφορών. Η χρέωση αποστολής διαμορφώνεται με βάση την εμπορική πολιτική του www.veluso.gr . Ο χρόνος παράδοσης είναι 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες.

• Οι παραγγελίες εκτός Ελλάδος αποστέλλονται με DHL. Το κόστος για την Ευρώπη είναι 10€ για παράδοση express, από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες και 5€ για παράδοση 1 έως 7 εργάσιμες ημέρες. Η αποστολή στην Ευρώπη είναι δωρεάν για αγορές άνω των 200€

• Για Αμερική, Καναδά, Μεξικό, Χώρες της Μέσης Ανατολής, Ουκρανία το κόστος είναι 20€ για αγορές μέχρι 300€ και δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 300€. Χρόνος παράδοσης 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

• Για τον υπόλοιπο κόσμο το κόστος αποστολής είναι 30€ για αγορές έως 450€ και δωρεάν έξοδα αποστολής για αγορές άνω των 450€. Χρόνος παράδοσης 1 έως 5 εργάσιμες ημέρες.

Σημείωση: Στις χώρες που υπάρχουν τελωνεία ενδεχομένως να υπάρχουν επιπλέον καθυστερήσεις.

Παρακαλούμε σημειώστε πως λόγω νέων κανονισμών μετά το Brexit, οι παραγγελίες αξίας κάτω των 150€, δεν δύναται να σταλούν στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το “Veluso” δεν παραδίδει σε ταχυδρομικές θυρίδες

Οι παραδόσεις εκτός Ε.Ε. συνήθως υπόκεινται σε έξοδα εκτελωνισμού και δασμούς εισαγωγής στη χώρα αποστολής και αποτελούν αποκλειστική ευθύνη του παραλήπτη. Να σημειωθεί, πως για αποστολές στις Η.Π.Α δεν υπάρχουν έξοδα και δασμοί για αγορές έως 800 δολάρια (650€ περίπου)

Επιπλέον υπάρχει η επιλογή παραλαβής της παραγγελίας σας κατευθείαν από το κατάστημά μας.

Θα μας βρείτε:

Π.Π. ΓΕΡΜΑΝΟΥ 26

ΤΚ 54622 – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, καλέστε μας στο 2310 233270 ώστε να σας περιμένουμε !

Για όλες τις παραγγελίες, τα έξοδα συσκευασίας είναι δωρεάν για όλη την Ελλάδα.